Nowe zadanie przed Fundacją Ludzie Jesieni

Pisaliśmy już Państwu o naszym kolejnym autorskim programie „Nie dawaj się czadowi”. Możecie Państwo poczytać o nim więcej tutaj. No i dzisiaj mam dobrą wiadomość – Dwie gminy – Prusice i Oborniki Śląskie uznały nasze starania i dostaliśmy dofinansowanie do programu. Oznacza to, że  już kolejny projekt Fundacji będzie współfinansowany z pieniędzy publicznych. Przewidujemy, tak na gorąco, że najpóźniej do października tego roku zorganizujemy zarówno na naszych stronach, jak też „w terenie” spotkania by propagować bezpieczne życie w naszych własnych domach. Tym bardziej, że już niebawem powinniśmy dowiedzieć się o ewentualnym akcesie kolejnych gmin z naszego powiatu. Przewidujemy bardzo dużą ilość atrakcyjnych nagród dla tych, którzy odwiedzą naszą prezentację – będą to zestawy przygotowane przez sponsorów, ale także spora ilość detektorów tlenku węgla i doskonałych, markowych glukometrów. O szczegółach poinformujemy z odpowiednim wyprzedzeniem.

2 komentarze (komentarzy) “Nowe zadanie przed Fundacją Ludzie Jesieni
    1. Jerzy Piotrowicz